Votează romanul preferat pe site-ul Europa FM

Europa FM oferă un premiu de popularitate în valoare de 2.000 de euro, unuia dintre cei 5 finalişti ai concursului Premiul literar "Augustin Frăţilă", pe baza voturilor înregistrate pe europafm.ro.

Cartea care va obţine cele mai multe voturi până pe data de 6 noiembrie va fi câştigătoarea premiului. Aşadar, vă aşteptăm să votaţi cartea preferată aici.

„Într-o societate dominată de scandaluri, în care lumea în general şi mass-media în special aleg să vadă mereu partea goală a paharului, cred că este nevoie să ne aplecăm atenţia şi asupra lucrurilor frumoase pe care această ţară le are de oferit.
Şi ce poate fi mai frumos decât lectura unei cărţi bune, pe care n-o mai poţi lăsa deoparte până la final? Europa FM încurajează excelenţa şi valorile autentice româneşti. De aceea, am fost foarte impresionaţi de iniţiativa Asociaţiei Casa de Cultură de a premia cel mai bun roman românesc al anului şi vrem să acordăm la rândul nostru, pe baza voturilor ascultătorilor noştri, un premiu de popularitate, în valoare de 2.000 de Euro. Europa FM este un radio de milioane de români, aşadar îi vom lăsa pe ei să aleagă romanul care le-a plăcut cel mai mult dintre cărţile ajunse finaliste în această competiţie. Vom da acest premiu din partea lor, pentru că - parafrazându-l pe Cicero -  viaţa fără cărţi este ca un corp fără suflet.” - Andrada BURDALESCU, Director Executiv Europa FM

Premiul Europa FM va fi înmânat în cadrul Galei Premiului literar "Augustin Frăţilă" - romanul anului 2011, ce va avea loc la Hotel InterContinental în data de 7 noiembrie 2011.

Parteneri